Åsikter

Om du vill dela din åsikt om produkten Somatodrol vänta inte, istället vill vi att du framför din åsikt.

Jag rekommenderar starkt detta muskelbyggande supplement för alla. Fungerar utmärkt, inom en kort tid så får du synliga resultat och inte nog med det, är det övervägt nog att vara säkert. Du hittar inget bättre supplement någonstans.

Svar

Grymma grejjer, efter 3 veckor såg jag en enorm effekt. Jag hoppas inte att det kommer sjunka igen när jag lägger undan det.

Svar

När jag beställde Somatodrol förväntade jag mig inga större effekter. Jag har lyft skrot på gymmet under 3 år redan men jag kände att jag behövde bli introducerad till en ny nivå och detta supplement gjorde tricket.

Svar

Tja, olyckligtvis finns bara miraklet av att förlora vikt, bygga muskelmassa och bli rippad endast på reklamer. Om du inte svettar och inte kan upprätthålla träningen med en diet så tjänar du ingenting.

Svar

Du kan inte förvänta dig att något kommer till dig av sig självt, däremot om du tränar hårt och tar Somatrodol kommer du bli rippad på nolltid.

Svar

Jag har tänkt på denna produkten under en längre period, köpte den i slutändan. Hehe, dessa bilder på stollar som skryter över sina pecs på tillverkarens hemsida. Roligt nog så fungerar supplementet, men inte så skarpt. Du måste träna i något år för att få sån bröstkorg och du behöver lyfta en heldel. Men om du vill bli rippad, köp det.

Svar

Jag har tagit detta i ungefär 2 månader, min vän rekommenderade produkten. Jag har inte blivit hulken, men det är inte poängen. Jag kan se resultatet. Jag vet inte hur andra supplement fungerar, men denna gör det definitivt. Jag ser otroligt mycket bättre ut nu än innan behandlingen.

Svar

Bröst, biceps och rygg. Träna hårt och dina gains kommer!! Supplementet är bara ett plus, men jag kan inte lyfta utan det.

Svar

Om jag jämför det det med de jag redan använt för att öka min muskelmassa. Somatrodol var väldigt bra och effektivt för mig. Det viktigaste är nog att det inte skapar effekten av att se fake-pumpad ut. Det finns inte heller några bieffekter (tillexempel magproblem eller finnar på kroppen). Därutöver så tjänade jag muskelmassa (8 veckors cykel + 6 kg ökning i bänkpress). Självklart, förutom Somatodrol så har jag också en ordentlig diet och det är därför jag utvecklas.

Svar

Lägg till kommentar

Din mejl kommer inte att publiceras. Krävda svar är markerade med *