Sammansättning

Unik formel som fungerar genom att accelerera och bibehålla dina resultat.

Somatodrol är ett kost-supplement som hjälper till att öka muskelmassan, den huvudsakliga ingeriensen av den är en särskild GRTH Factor formel, en beta-alanin och arganin kombinerat i unika portioner garanterar det bästa resultatet. Denna formel är ansvarig för att öka produktionen av testosteron och HGH, accelerera tillväxten av muskler, återväxtningen av kroppen och tillförser kroppen med energin den behöver för ett träningspass. Andra ingedienser i supplementet inkluderar kajenn peppar, guarana och vitamin B12.

L aganin är ett kompositum från gruppen aminosyror. Det stimulerar den naturliga produktionen av tillväxt hormonet och är också ansvarig för att öka muskelmassan samt minska det dåliga kroppsfettet.
GUARANA är en växt som kommer från Amazonas flodbank. Guarana kärnor är obearbetade vävnadsväxter och har den rikaste mängden koffein – tre gånger starkare än kaffe samtidigt som den är mycket mer vänlig till matsmältningssystemet. Guarana har inga negativa effekter för varken njurarna eller kroppens egna mineraler. En dos av guarana garanterar omedelbar energi till kroppen samt avlägsnar trötthet för en långtid. Inte nog med det ökar Guarana även din fokus och förbättrar uthålligheten under din träning.
Vitamin B12 är speciellt rekommenderat för människor som är på en låg-kalori diet, vegetarianer och människor som beror sig att bibehålla en gynnsam kvot mellan muskelmassa och kroppsfett. Därutöver är Vitamin B12 involverat i behandlingen av proteiner, fett och kolhydraterna för energi. Därför eliminirar det trötthet och förhindrar känslan av utmattning. Dessutom så förhindrar Vitamin B12 minnesförlust och ökar förmågan att koncentrera sig.

Resultaten

Jag började lyfta skrot när jag var 19 år. Jag har alltid vart tunn och kunde inte hitta ett sätt att få muskelmassa och se bra ut samtidigt. Jag har tagit en mängd olika protein tillskot, till och med kreatiner men inget gav effekt. Sen berättade min vän för mig om Somatodrol. Jag trodde verkligen inte på honom tull en början eftersom jag alltid har vart negativt inställd mot sånt här. Men jag tog en risk och bestämde mig för att köpa det. Efter en månad var jag mållös. Inom nästan ett år började musklerna poppa ut och synas på hela kroppen. Det kändes otroligt. Nu använder jag Somatodrol regelbundet och jag är glad över det. Kom ihåg, ge aldrig upp på ditt mål.
Hastig tillväxt av muskler utan anabola steorider lät som skönlitteratur. Men jag tänkte för mig själv att ett paket skulle inte döda mig. Nu vet jag att jag inte ångrar mitt köp. Jag har precis övergått till min 5 månadscykel och resultaten är mycket bättre än förväntningarna. Jag har uppnått vad mina vänner kämpade för i ungefär ett år eller mer. Avundsjukan i deras ögon är den enda riktiga rekommendationen (förutom uppmärksamheten av kvinnorna)

Åsikter

Olof80

Jag rekommenderar starkt detta muskelbyggande supplement för alla. Fungerar utmärkt, inom en kort tid så får du synliga resultat och inte nog med det, är det övervägt nog att vara säkert. Du hittar inget bättre supplement någonstans.

LeonardoBerg

Grymma grejjer, efter 3 veckor såg jag en enorm effekt. Jag hoppas inte att det kommer sjunka igen när jag lägger undan det.

Gunnar Jonsson

När jag beställde Somatodrol förväntade jag mig inga större effekter. Jag har lyft skrot på gymmet under 3 år redan men jag kände att jag behövde bli introducerad till en ny nivå och detta supplement gjorde tricket.