Resultat

Se effekterna av somatodrol

Hugo från Grödinge

Jag började lyfta skrot när jag var 19 år. Jag har alltid vart tunn och kunde inte hitta ett sätt att få muskelmassa och se bra ut samtidigt. Jag har tagit en mängd olika protein tillskot, till och med kreatiner men inget gav effekt. Sen berättade min vän för mig om Somatodrol. Jag trodde verkligen inte på honom tull en början eftersom jag alltid har vart negativt inställd mot sånt här. Men jag tog en risk och bestämde mig för att köpa det. Efter en månad var jag mållös. Inom nästan ett år började musklerna poppa ut och synas på hela kroppen. Det kändes otroligt. Nu använder jag Somatodrol regelbundet och jag är glad över det. Kom ihåg, ge aldrig upp på ditt mål.

Gavino från Uppsala

Hastig tillväxt av muskler utan anabola steorider lät som skönlitteratur. Men jag tänkte för mig själv att ett paket skulle inte döda mig. Nu vet jag att jag inte ångrar mitt köp. Jag har precis övergått till min 5 månadscykel och resultaten är mycket bättre än förväntningarna. Jag har uppnått vad mina vänner kämpade för i ungefär ett år eller mer. Avundsjukan i deras ögon är den enda riktiga rekommendationen (förutom uppmärksamheten av kvinnorna)

Peter från Uppsala

Jag var intresserad av Somatodrol eftersom kända sportnissar använde det. De visste vad de gjorde sa jag till mig själv. Nu ser jag nästan ut som en bodybuilder. Mina muskler tillfrisknar snabbt efter träningen och jag kan gå och lyfta skrot igen. Jag har lyckats få massa muskelmassa. Jag är nöjd och jag kan definitivt rekommendera Somatodrol.